installaties

LPG en Propaan installaties

Het installatiewerk van Alltech Gas Solutions B.V. is grofweg te verdelen in twee hoofdgebieden:

    1. LPG installaties: personenwagens, vorkheftrucks en tankstations

Het bekendst zijn de LPG installaties voor tankstations. Naast de periodieke keuringen, de 6 jaarlijkse uitwendige keuring met TVVof de 12 jaarlijkse inwendige keuring, is Alltech Gas Solutions ook uw partner voor nieuwbouw en onderhoud van LPG installaties. Hoewel nieuwbouw van LPG installaties de laatste jaren nauwelijks meer voorkomt, hebben we nog steeds de kennis en kunde in huis om deze te realiseren. Maar ook als u besluit te stoppen en uw LPG installatie wilt saneren, is Alltech Gas Solutions uw partner.

Naast de genoemde tankstations worden ook vaak personenwagen en vorkheftrucks voorzien van LPG. Ook met deze installaties zijn wij bekend.
Van nieuwbouw, keuring tot en met onderhoud: Alltech Gas Solutions heeft de know-how om al deze werkzaamheden uit te voeren.

Omdat deze installaties vaak continue in bedrijf zijn, biedt Alltech Gas Solutions de mogelijkheid om tijdens de keuring van deze installatie een tijdelijke unit neer te zetten. Hierdoor kan de bedrijfsvoering onverminderd doorgang vinden terwijl wij uw installatie(s) keuren.

    1. Propaan installaties.

Propaaninstallaties zijn er in allerlei soorten en maten. Van de installaties voor vakantieparken en woonhuizen tot aan flessenvulinstallaties en industriële installaties: ook hiervoor is Alltech Gas Solutions uw partner.

De propaaninstallaties met alleen gas (damp) afname is de meest eenvoudige vorm. Voor diverse partijen verzorgen wij hiervoor de tankwissels, het vervangen van de veerveiligheid, het onderhoud en installaties. Ook het reconditioneren van deze tankjes behoort tot het scala aan werkzaamheden dat Alltech kan verrichten.